שניצל הוא אחד המאכלים הנפוצים ביותר בישראל. במתכון המסורתי, חזה עוף או הודו נעטף בביצה, תבלינים, פירורי לחם ואף שומשום. שניצל מספק מספר ויטמינים ומינרלים חשובים כמו ברזל, ויטמינים מקבוצת B, אבץ ועוד.
הטכניקה הנפוצה ביותר לבשל את השניצל היא בטיגון בשמן. הטיגון בשמן ופירורי הלחם מוסיפים לא מעט קלוריות למנה. ניתן להפחית את הקלוריות על ידי בחירת אופן בישול שאינו דורש שמן כמו למשל בישול בתנור או במכשיר Air Fryer.
ערך תזונתי של שניצל
שניצל – ערכים תזונתיים ל-100 גרם
קלוריות | 210 |
חלבונים | 15 גרם |
פחמימות | 21.1 גרם |
שומנים | 7.1 גרם |
כמה קלוריות בשניצל?
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.