כיום, ישנם למעלה מ-50 זנים של מנגו הנמכרים ברחבי העולם. מנגו עשיר בויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון ומהווה מקור מצוין לסיבים תזונתיים. מלבד הטעם וניחוח הפרי שאי אפשר לעמוד בפניו, מנגו הוא רב תכליתי וניתן לצרוך אותו בצורות שונות. ניתן לאכול אותו כמחית או מעורבב בתוך שייק או סלט ואף מיובש כחטיף. למנגו יש אינדקס גליקמי של 51. מה שאומר שהוא אינו מעלה בצורה משמעותית את רמת הסוכר. במנגו יש הרבה סיבים אשר עוזרים להאט את ספיגת הסוכרים הטבעיים שבתוכו.
ערך תזונתי של מנגו
מנגו – ערכים תזונתיים ל-100 גרם
קלוריות | 60 |
חלבונים | 0.8 גרם |
פחמימות | 13.2 גרם |
שומנים | 0.4 גרם |
כמה קלוריות במנגו?
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.