מתכונים עם אבקת חלבון

אם שגרת שייק החלבונים שלך מזדקנת מהר, אל תפחד … מתכונים חדשים ואבקת חלבון טעימים כבר כאן! צריכת כמות מספקת של חלבון חיונית לתמיכה בחילוף חומרים בריא ולעזרה לשרירים להתאושש מאימונים אינטנסיביים. ובעוד שאנחנו אוהבים שייק חלבונים טוב, מתכונים אלה משלבים אבקת חלבון בדרכים חדשות ומרתקות. החל מקליפת פיצה ומאפינס ארוחת בוקר ועד עוגת קפה לימון ולחם בטטה, רשימת המתכונים המצאתיים הזו תעורר אתכם לחשוב מחוץ לבקבוק השייקר! אתה יכול לקבל את העוגה שלך ולאכול חלבון, גם!

אבקת חלב מומלצת לשנת 2021 ניתן למצוא כאן.

פינוקי קריספי של אורז חלבון

זוכרים את פינוקי רייס קריספי? שמנו ספין בריא על מועדף חצר הלימודים הלעיסה אך הדביק. אבקת חלבון מעניקה לכל פינה שמונה גרם חלבון עצומים, מה שהופך את המטעמים האגוזיים הללו להרבה יותר משמעותיים מאשר אורז קריספי רגיל. בנוסף, לכל אוהדי חמאת הבוטנים, הממרח הטבעי מחליף את המרשמלו המעובד. המתכון שלנו הוא גם דל סוכר, טבעוני וללא גלוטן, וניתן להכין אותו מחמישה מרכיבים בלבד! הקציפו אצווה ושמרו את השאר במקרר או במקפיא לחטיף טעים או קינוח טעים

אופן ההכנה

זמן הכנה: 5 דקות
זמן הקפאה: 30 דקות

רכיבים
שמן קוקוס
4 כוסות פריכיות אורז חום (או קריספי רייס קלאסיות)
½ כוס חמאת בוטנים טבעית (או חמאת אגוזים אחרת), מומסת חלקית
½ כוס סירופ אורז חום
3 סקודות אבקת חלבון וניל
כפית וניל אחת

הכנה
משמנים תבנית בגודל 9 אינץ ‘על 9 אינץ’ בשמן קוקוס או מרפדים אותה בנייר אפייה. לְהַפְרִישׁ.
בקערה בינונית מערבבים יחד חמאת בוטנים מומסת, סירופ אורז חום, אבקת חלבון ווניל עד ליצירת עקביות בצק.
הוסף פריכיות אורז חום לתערובת חמאת הבוטנים. השתמש בידיים כדי לקפל בעדינות את שברי האורז לתערובת. ואז, שפכו תערובת לתבנית.
בעזרת מרית מורחים את התערובת באופן שווה ולוחצים לתבנית כך שהסורגים יהיו קומפקטיים.
מכניסים למקפיא למשך 30 דקות לפחות
לפני ההגשה או האחסון, השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את המטעמים לריבועים.
טיפ מקצוען
אין להחליף את דבש או אגבה בסירופ אורז חום, מכיוון שמרכיב דביק זה חיוני למרקם המתכון.

חטיפי בראוניז חלבון צ'יפס מנטה

חלקים וקטיפתיים, החטיפים הללו הם ממה עשויים חלומות שוקולד. מורחים בנדיבות את זיגוג הפאדג ‘מנטה (עשוי תרד, אבוקדו ובננות) על בראוניז ללא גלוטן מועשר בחלבון קנבוס.

אופן ההכנה

זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול: 25 דקות זמן כולל: 30 דקות תשואה: עושה 12 – 16 בראוניז 1x
סוּלָם
1x
2x
3x
רכיבים
מתכון 1 של בראוניז פאדי
ציפוי פאדג ‘מנטה
אבוקדו גדול אחד (5 עוז)
1 1/2 בננות (בערך 5 עוז)
1/2 כוס חמאת קוקוס (4 1/2 עוז)
6 כפות שמן קוקוס (3 עוז)
1 כף תמצית וניל
1 / 2–1 כפית מנטה
חופן תרד (או יכול לעשות 1 / 4-1 / 2 כפית אבקת ספירולינה)
1 כף מים
הוראות

הכינו בראוניז ללא גלוטן
תוך כדי האפייה אסוף את מרכיבי הכפור. מכניסים מרכיבי זיגוג של פאדג ‘לבלנדר (השתמשנו בבלנדר מיקס-ויטה שלנו) וממזגים עד לקבלת קרם חלק.
ברגע שהבראוניז התקררו התפשטו כוסות נענע של נענע. מעליו שוקולד צ’יפס אם רוצים!
מניחים בראוניז פאדג ‘מנטה במקרר כדי לאפשר את הכוס לפני החיתוך.
תהנה!

פיצה מדהימה

הבסיס המושלם ליצירת הפיצה הבאה שלך, בצק זה ללא גלוטן ויש לו 9.5 גרם חלבון למנה. וודאו שהקרום נאפה במלואו לפני הוספת התוספות שלכם וצלי עוד כחמש עד עשר דקות. אמא מיה, קיבלת ארוחה טעימה!

אופן ההכנה

רכיבים
1 כוס קמח שקדים מולבן (או ½ כוס קמח קוקוס)
¼ כוס אבקת חלבון ג’יי רוב (ללא טעם, אופציונלי)
4 TBS אבקת קליפת פסיליום
½ כפית מלח
2 פרמזן מגוררת
1 כפות תבלינים איטלקיים
2 כפיות אבקת אפייה
2 ביצים (4 ביצים לקמח קוקוס)
1 כוס מים רותחים
חמאה או שמן קוקוס (להברשה)
(תוספות לבחירתכם)
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. שלב את כל החומרים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת. מוסיפים ביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים מים רותחים ומערבבים עד שהבצק מסמיך ומתחילים להיצמד למכות. מניחים כדור על נייר אפייה משומן. מרססים פיסת קלף בשמן ומניחים על הבצק כדי לעזור למריחה מבלי להידבק. השתמש במערוך או בידיים כדי לפזר את הבצק לסיבוב בגודל 16 אינץ ‘. הבצק יעלה פי 2-3 מגודלו אז הפכו את העובי לשליש ממה שתרצו שהפיצה הסופית תהיה (אני אוהב קרום בעובי של ¼ אינץ ‘אז אני מתחיל בכדי שעובי ⅛ אינץ’ או פחות).
מכניסים לתנור ואופים 25 דקות. מוציאים קרום מהתנור ומברישים בחמאה משמן קוקוס ומחזירים לתנור. צלי במשך 3-8 דקות או עד שהקרום פריך (היזהר, צפה מקרוב במהלך שלב זה כדי לוודא שהוא לא נשרף, רק פריכיות). אני מתחיל את הצליעה כשהוא מתהפך כדי לחתוך את התחתית ואז מתהפך ומבריח את החלק העליון. מוסיפים תוספת ומצלים עוד 5-10 דקות עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים. מכין 6 מנות.

עוגת שוקולד לבה מותכת חלבונים

עשרה גרם חלבון בעוגה? שוקוקוליקים, החלומות שלך פשוט התגשמו. בגרסה המוקטנת הזו של קינוח קלאסי יש שליש פחות שומן מהמקור. בנוסף, אתה אפילו לא צריך תנור כדי להקציף את המתכון המהיר והקל הזה.

אופן ההכנה

מתכון לעוגת לבה מותכת ללא גלוטן
מגיש 4

זמן כולל: 5 דקות

רכיבים
4 כפות איזון כדור הארץ
שוקולד מריר 1 גרם, קצוץ, בתוספת גרם אחד שבור ל -4 חלקים שווים
6 חבילות סטיביה
2 ביצים גדולות
2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
1/4 כוס קמח שקדים
כדור אחד (23.5 גרם) שוקולד DailyBurn Fuel-6 אבקת חלבון
1 כפית אבקת אפייה
אבקת סוכר לקישוט (לא חובה)

הכנה
מאזן כדור הארץ במיקרוגל ושוקולד קצוץ בקערה גדולה, נעצר לערבב לעתים קרובות, עד להמסה, בערך דקה. מקציפים את סטיביה, ביצים, קקאו, וניל ומלח לתערובת שוקולד לתערובת אחידה. בקערה נפרדת, שלבו קמח שקדים, אבקת חלבון ואבקת אפייה. הקציפו את תערובת הקמח לתערובת השוקולד עד לאיחוד. חלק את הבלילה באופן שווה בין 4 (6 אונקיות) ramekins או ספלים. לחץ על חתיכת שוקולד אחת למרכז כל עוגה.
מיקרוגל בהספק של 50 אחוז למשך 45 שניות. העוגה צריכה להיות מעט רטובה סביב קצוות הספל וקצת יבשה יותר לכיוון המרכז. תנו לעוגה לנוח במשך 2 דקות.
טיפ למקצוענים
מתכון זה פותח במיקרוגל בגודל מלא, 1200 וואט. אם אתה משתמש במיקרוגל קומפקטי עם 800 וואט או פחות, הגדל את זמן הבישול עד 85 שניות.

יותם פרל
יותם פרל

יותם הוא מאמן כושר מנוסה ויועץ תזונה. התשוקה שלו לתחום הביאה אותו לשתף את המידע עם העולם באמצעות בלוג זה. ההמלצות שלו ותכניות האימונים כבר עזרו לאלפי אנשים להשיג את הגוף שהם תמיד רצו ובאופן כללי להפוך לבריאים וחזקים יותר.